Ted Wiberg - Min process

 

Ted Amnå

HUR JOBBAR JAG

Min arbetsprocess

4 steg till en ny hemsida – behöver inte vara mer!

En arbetsprocess kan göras väldigt avancerad, långdragen och krånglig att förstå samt ta lång tid att arbeta sig igenom för att nå målet – en färdig produkt.

Jag har förenklat, renodlat och skalat ner min arbetsprocess till att innehålla endast 4 steg till en ny fin hemsida.

Dessa steg innehåller allt som behövs för att hemsidan skall se ut, fungera och motsvara det ni önskar – och ni följer med i hela processen så mycket ni själva vill. Vi för dialoger, diskussioner, kommunicerar via mail eller annat passande format. Allt handlar om att ni ska känna er trygga och vara en del av processen.

Processens 4 delar består av InspirationDesign, Utveckling och Leverans

Processen tar oss från start till mål, och ligger som grund för ett lyckat projekt där ni är stolta över er nya hemsida.

KONKURRENTER

Inspiration

Jag söker ofta inspiration genom att googla och hitta andra webbplatser i den bransch ni tillhör. Detta ger mig inspiration till hur jag kan göra er sida bättre!

UTSEENDET

Design

När jag har hittat inspiration sätter jag igång och skissar upp layouten, sätter färger och typsnitt – designen formas och du får ett designförslag du kan känna på.

KOD KOD KOD

Utveckling

När designen är färdig tar utvecklingen över, du får alla knappar liv, det händer något när du klickar på knappar.
Era kunder kan beställa saker….

SJÖSÄTTNING

Leverans

När både design och utveckling är klar och det har gjorts alla tester vi behöver, buggar har fixats osv. Är det dags att låta era kunder/besökare att se er nya fina hemsida. Vi sjösätter!

Process

Vill ni också gå igenom min process?

Kontakta mig för en helt förutsättningslös diskusion.